Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MKB Datalab miniMasters: Data, en wat nu?

01/04/2021 @ 16:00 - 17:00

Gratis

online evenement:  Data.. en wat nu?

miniMasters voor het mkb

In een serie van vijf miniMasters gaan we in op actuele digitale thema’s. In de derde sessie op 1 april 2021 van 16.00-17.00, gaan we in op het thema: Data en wat nu?

In deze aflevering gaan we het hebben over data. Er zijn ondertussen hele bedrijfstakken ontstaan op het gebied van data. Welke databronnen kunnen we in kaart brengen binnen uw organisatie? Welke data heeft u van uw (potentiële) markten en klanten? Kunnen we omzetcijfers, product data en ‘weer’ met elkaar koppelen zodat we efficiënter de bevoorrading en de inzet van het personeel kunnen (in)plannen? Hoe houdt u deze informatie actueel en hoe zet u deze om in adequate leads en verkopen?

Allemaal vragen waar we samen met de partners van het MKB Datalab Limburg tijdens de uitzending naar kijken. Maar waar we ook individueel na afloop samen met u mee aan de slag willen.

Kortom het beloofd een interessante uitzending te worden die u niet mag missen. Dus schrijf u nu snel in en ben er bij!

De MKB Datalab miniMasters worden gemodereerd door René Nijsten van MN Adviseurs & Accountants. René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mkb praktijk.