Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemersbijeenkomst BcLK

07/04/2022 @ 16:00 - 18:00

Het mag nu echt weer! We hebben lang niet kunnen netwerken en daarom zijn wij blij u weer te mogen uitnodigen voor een ontmoeting met de ondernemers van de bcLK. Een bijzonder tintje deze keer: alle ondernemers van Kampershoek en Leuken-Noord zijn van harte uitgenodigd, dus ook de niet-leden!

De BcLK heeft een interessant programma voor u samengesteld. De thema’s zijn Verduurzaming en Innovatie, actueler kan het bijna niet…

Gastheer BIODOM Benelux is gespecialiseerd in duurzame energiesystemen, zij adviseren hierin en leveren deze systemen. Samen met Nering Bögel werken zij aan de verduurzaming van Nering Bögel. Nering Bögel geeft u inzicht in de ins en outs hoe dit allemaal verloopt. Tenslotte zal Keyport een aantal actuele projecten op het gebied van duurzaamheid en innovatie presenteren waar u als onderneming kosteloos bij kunt aanhaken.

Daarnaast houden wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarin wij verantwoording afleggen aan de leden met ook een korte terugblik en vooruitblik.

Meer informatie en aanmelden via info@parkmanagement-weert.nl

Gegevens

Datum:
07/04/2022
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Biodom