Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Keyport ondernemersontbijt Gemeente Weert

26/11/2021 @ 08:00 - 10:30

Op 26 november organiseert Keyport in samenwerking met de gemeente Weert en Parkmanagement Weert een ontbijtsessie voor ondernemers uit Weert. Het doel is elkaar informeren, inspireren én netwerken.

Het thema van dit Keyport ondernemersontbijt is werkgeverschap en digitalisering. Deelname is gratis en de sessie wordt gehouden bij Kabisa, Marconilaan 8 in Weert.

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Kabisa. Algemeen directeur Harm de Laat geeft een inspirerend inkijkje in hun succesverhaal. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Aanmelden
De ontbijtsessie wordt georganiseerd door Keyport in samenwerking met Parkmanagement Weert.

Vragen of afmelden? Stuur een e-mail naar loes.borger@keyport.nl.

Over Kabisa
Kabisa helpt al 15 jaar grote en middelgrote bedrijven met software oplossingen die een directe positieve impact hebben op hun opbrengsten. Kabisa staat voor diepgaande technische expertise en ervaring op gebied van digitalisering voornamelijk in de logistiek, complex e-commerce en high-tech branche. Vakmanschap, klantgerichtheid en samenwerking staan centraal. Deze kernwaarden zijn zichtbaar in de cultuur van ons bedrijf en dus ook in de manier waarop Kabisa met eigen klanten en medewerkers omgaat. Wij geloven in software waar we zelf trots op zijn, maar vooral ook onze klanten.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Gegevens

Datum:
26/11/2021
Tijd:
08:00 - 10:30
Site:
https://www.keyport.nl/agenda-item/keyport-ondernemersontbijt-gemeente-weert/

Locatie

Kabisa
Marconilaan 8
Weert, 6003 DD
+ Google Maps