Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JONG! Inspiratie- & Kenniscongres

17/06/2022 @ 12:30 - 20:00

€29,50

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau.

Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het Inspiratie en Kennis Congres is in 2017 voor het eerst georganiseerd door JONG! Valkenswaard in de Hofnar waarbij ruim 300 gasten aanwezig waren. Al snel bleek er een grote interesse te zijn voor een vervolg wat ook in 2018 in Valkenswaard plaatsvond. Voor de editie van 2022 heeft JONG! Weert haar handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe editie van het IKC. Deze zal vrijdag 17 juni in het Munttheater in Weert plaatsvinden.

Het IKC is niet alleen voor alle verenigingen en leden van JONG!, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden om naar deze speciale bijeenkomst te komen.

Sponsormogelijkheden
Wil jij een boost voor jouw business? Wil jij de aandacht van méér dan 400 potentiële klanten? Maak jij hét verschil? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen zetten we jouw bedrijf in de spotlights tijdens het IKC. JONG! en het IKC zijn non-profit en georganiseerd door vrijwilligers. Informeer nu naar de partnermogelijkheden via info@jongweert.nl!

Gegevens

Datum:
17/06/2022
Tijd:
12:30 - 20:00
Kosten:
€29,50
Site:
https://www.munttheater.nl/agenda/jong-inspiratie-kennis-congres-2022/