Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

17/05/2021 - 21/05/2021

Gratis

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Bedrijven en instellingen doen een beroep op Zuyd Hogeschool als ze kennis nodig hebben. Dat is een goede zaak want die vragen zetten we om in opdrachten voor onze studenten. Dan ontstaat vaak de vervolgvraag: kunnen we elkaar ontmoeten? Studenten en bedrijven zijn nieuwsgierig naar elkaar maar kunnen elkaar niet makkelijk vinden. Daarom organiseren we twee keer per jaar het carrière-event ‘Ontmoet je Toekomst’.

Elkaar leren kennen in een 1-op-1 speeddate

Laagdrempelig en efficiënt bedrijven en studenten met elkaar in contact brengen. Dat doen we een week lang tijdens speeddates. De student kan met verschillende bedrijven daten in een online 1-op-1 gesprek van 15 minuten. Daarna bespreken de medewerker en de student of ze met elkaar verder willen praten over een stage, opdracht of baan.

Masterclasses
Studenten van Zuyd krijgen in deze week ook toegang tot masterclasses van de deelnemende bedrijven. Zo leren studenten bijvoorbeeld om zichzelf goed te profileren en om te achterhalen welke functie bij hen past. Neemt jouw bedrijf deel aan het carrière-event en wil je een masterclass geven voor onze studenten? Neem contact op om te praten over de mogelijkheden.

Meedoen?

Een student zoekt tijdens zijn studie minimaal drie keer een bedrijf om een opdracht voor uit te voeren of om bij stage te lopen. Door studeren en werken op afstand is het op dit moment een grote uitdaging om een geschikte stagiair of stageplek te vinden. Het carrière-event is the place to be als je nog een stageplek of (bij)baan zoekt. Of als je geschikte stagiaires, onderzoekers of nieuwe collega’s voor je bedrijf zoekt. We stellen zo veel mogelijk werkgevers en studenten aan elkaar voor. Met de juiste match kom je een stap verder in je studie of in je bedrijf.

Bedankt!
‘Ontmoet je Toekomst’ in november was een groot succes. We bedanken alle bedrijven voor de 414 gesprekken die ze met onze studenten hebben gehad. Wil jij hier de volgende keer ook bij zijn?

Meld je alvast aan voor de volgende editie van ‘Ontmoet je Toekomst’. 

Gegevens

Begin:
17/05/2021
Einde:
21/05/2021
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.zuyd.nl/voor-bedrijven/kennis-en-informatiecentrum/carriere-event/carriere-event

Locatie

online

Organisator

ZUYD Hogeschool
Telefoon:
(0)88 989 30 00
E-mail:
kic@zuyd.nl
Site:
https://www.zuyd.nl/voor-bedrijven/kennis-en-informatiecentrum