Contact

Wij helpen je graag verder! Heb je vragen, wil je informatie of wil je melding maken van een klacht met betrekking tot een bedrijventerrein? Laat het ons weten. We zijn telefonisch en per e-Mail bereikbaar. Je kunt ook het contactformulier invullen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Graafschap Hornelaan 140H
6004 HT Weert

Telefoonnummer

06 57 88 90 87

KVK-nummer

14103973

Formulier

Over ons

Parkmanagement Weert is de ACTIEVE schakel tussen het bedrijfsleven, de Gemeente Weert, de overheid en de ondernemers onderling. We faciliteren, ontzorgen, adviseren, informeren en voeren hele praktische zaken uit voor ondernemers. Ondernemers, bedrijventerreinen en -verenigingen werken samen met Parkmanagement Weert aan een optimaal ondernemersklimaat en hoogwaardige bedrijventerreinen.

Alles wat je wilt weten over ondernemen in Weert

Overweeg je om je als ondernemer te vestigen in de Gemeente Weert? Wil je jouw bestaande onderneming uitbreiden en heb je meer ruimte nodig? Wil je je aansluiten bij een bedrijvenvereniging? Heb je vragen over de preventie-app op jouw bedrijventerrein? Wil je een melding maken van overlast op een bedrijventerrein? Ben je op zoek naar een bedrijfskavel?

Op alle vragen die je als (toekomstig) ondernemer van Weert hebt, geven wij je antwoorden en informatie. We helpen je direct en indien nodig brengen we jou in contact met betreffende ambtenaren van de Gemeente Weert of met andere personen of organisaties die je verder helpen. Stel gerust je vraag: telefonisch of per e-Mail bericht. Of maak direct een afspraak met onze parkmanager Natasja Geelen

Het bestuur

Frans Bongers

Voorzitter

Cristian Slegers

Penningmeester

Natasja Geelen

Parkmanager

Onze stakeholders

De Stakeholders van Parkmanagement Weert zijn de aangesloten leden (ondernemers en bedrijvenverenigingen), de Gemeente Weert, potentiele nieuwvestigers en organisaties/bedrijven die kunnen bijdragen aan het vestigingsklimaat en aan het faciliteren van ondernemerschap.