Bedrijventerrein
Weerter Boulevard

Bedrijventerrein Weerter Boulevard, voorheen Roermondseweg-Moesdijk, is van oudsher genoemd naar de gelijknamige uitvalsweg van Weert waar het merendeel van de bedrijven in dit gebied aan ligt. Ook de Dr.Schaepmanstraat hoort bij dit bedrijventerrein.

De locatie Weerter Boulevard zit in een mooie herontwikkelingsfase. Samen met de ondernemers wordt dit terrein omgevormd tot hét retailgebied van midden-Limburg.

Bedrijventerrein Weerter Boulevard heeft de KVO-status. Daarnaast heeft Weerter Boulevard ook een Preventie (Whats)app-groep, waarin ondernemers melding maken van opvallende zaken en onderling contact houden betreffende het bedrijventerrein.

AANMELDEN PREVENTIE APP WEERTER BOULEVARD

Feiten en cijfers

± 0
netto hectare groot
± 0
bruto hectare groot
> 0
bedrijven gevestigd
> 0
werkende mensen

Laatste nieuws van Weerter Boulevard

Grote uitbreiding Intratuin
In je agenda: Banenmarkt Weert 8 oktober 2021
Parkmanagement Weert breidt team verder uit
Xperal nieuwe partner in duurzaamheid Parkmanagement Weert
Ondernemers geef je mening!
Het voordeel van Van Kaathoven
Nieuw: de Belofte van het Weerterland
De Weerterlandprijs 2021 – nomineer je favoriete bedrijf!
Uitreiking KVO-B certificaten door wethouder van den Heuvel
Van Kaathoven en Parkmanagement Weert kiezen voor samenwerking
Innovatiesubsidie voor MKB
Weerter Boulevard presenteert nieuwe website

Milieucategorie en kavels

Milieucategorie 1, 2 en 3 zijn rechtstreeks mogelijk, een en ander afhankelijk van de locatie. Als het gaat om Retail denken we graag met u mee.

Voor bedrijventerrein Roermondseweg-Moesdijk geldt het vastgestelde bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen 2013’.
Wilt u het bestemmingsplan inzien? Dat kan gemakkelijk via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Huidige bezetting

Het terrein heeft een gemengde bezetting, zoals industriële adviesbureaus, automobielbedrijven, en groothandel. Het oostelijk deel van dit terrein ontwikkelt zich als Weerter Boulevard steeds meer tot een centrum voor grootschalige detailhandel. U vindt hier bijvoorbeeld bouwmarkten, keuken- en woninginrichting en een groot tuincentrum.

Ligging en ontsluiting

Bedrijventerrein Roermondseweg-Moesdijk ligt aan de Roermondseweg, de verbindingsweg tussen Weert en Roermond. Het terrein wordt gekruist door de Ringbaan-Oost. Het centrum van Weert ligt op steenworpafstand. Het gebied is goed en snel bereikbaar vanuit de binnenstad, vanaf de A2 (afslag Kelpen) en het ringbanenstelsel van Weert.
Niet rechtstreeks bereikbaar met openbaar vervoer.

Ondernemersvereniging en Parkmanagement

De ondernemers van het bedrijventerrein hebben Bedrijvenvereniging Weerter Boulevard opgericht. De Weerter Boulevard is zeer actief  en streeft naar zoveel mogelijk samenwerking tussen de (aangesloten) ondernemers. Er is o.a. een gezamenlijke website “Weerter Boulevard ” én een Facebook en Instagram-pagina actief, zodat de communicatie met (potentieel) consumenten optimaal benut wordt. Ook worden er regelmatig gezamenlijke evenementen voor winkelend publiek georganiseerd.

Toekomstige ondernemers zijn van harte welkom bij deze bedrijvenvereniging. Het secretariaat van de bedrijvenvereniging ligt bij Parkmanagement Weert.

Het bestuur

Jan van Dam

Voorzitter

Jean-Paul Coenen

Vice Voorzitter

Marc Pleunis

Penningmeester