Bedrijventerrein
Weert Centrum Noord

Met zijn prachtige, exclusief strategische ligging is kantorenpark Weert Centrum Noord een prima vestigingsplek voor ondernemers met oog voor detail. Uitgangspunt is dat het gebied ruimte moet bieden aan dienstverlenende activiteiten, die zowel commercieel als niet-commercieel van aard kunnen zijn. Weert Centrum Noord is bestemd voor kantoren die niet publieksgericht zijn. Er zijn hoge eisen gesteld aan de architectonische kwaliteit van de bebouwing. De zichtbaarheid en de bereikbaarheid van het kantorenpark mogen absoluut optimaal worden genoemd. Aan de inrichting van de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed en de grondprijzen zijn alleszins acceptabel. Kantorenpark Centrum Noord heeft de KVO-status.

Feiten en cijfers

netto hectare groot
± 0
bruto hectare groot
± 0
bedrijven gevestigd
> 0
werkende mensen
> 0

Laatste nieuws van Weert Centrum Noord

VERPLAATST: Ondernemersontbijt bij BAL
Kermis: omleidingsroutes vanaf dinsdag 20 september 18.00 uur
Aanmelding Magical Mystery Tour geopend
Exclusief voor leden: vrijkaarten competitiestart BAL
Verkeersomleidingen tijdens Bospop
Parkmanagement met borrelend artikel in Zakenblad Weert
Wint Blankers Schoon de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg?
AED-actie tijdens Bewust Veilig-dag
Parkeervergunningen vanaf 2022 digitaal
Week van de Veiligheid bij Becs IT Services
ALV Weert Centrum-Noord op 30 september 2021
Kermis in kleiner formaat gaat door

Milieucategorie en kavels

Dit terrein is alleen bestemd voor kantoren, niet publieksgericht.

In het kerngebied van het kantorenpark zijn kavels beschikbaar van 1.000 m2 tot ruim 2.000 m2. Langs de Eindhovenseweg/hoek Stadsbrug is een kavel te koop van ca. 5.900 m2. In Weert Centrum Noord is nog circa 3,5 hectare uit te geven. De kavels worden bouwrijp opgeleverd.

Huidige bezetting

Er zijn reeds een aantal bijzonder fraaie kantoren gebouwd die ruimte bieden aan hoogwaardige en eigentijdse bedrijvigheid. U vindt op dit kantorenpark onder andere financiële en maatschappelijke dienstverleners, advocatuur, adviesbureau’s en ontwikkelmaatschappijen.

Ligging en ontsluiting

Kantorenpark Centrum Noord ligt aan de Eindhovenseweg en de Ringbaan-Noord, omgeven door veel groen en een tweetal 19e eeuwse beltmolens. Het stadscentrum en het station liggen op steenworp afstand. De ruime woongebieden en de andere bedrijventerreinen zijn gemakkelijk te bereiken.

Met enkele minuten bent u bij de A2. In ongeveer een half uur bent u in Brainport Eindhoven. De High Tech Campus Eindhoven is zelfs in ruim een kwartier te bereiken.

Ondernemersvereniging en Parkmanagement

De ondernemers van het kantorenpark hebben Bedrijvenvereniging Weert Centrum Noord opgericht. Toekomstige ondernemers zijn van harte welkom bij deze bedrijvenvereniging. Op het terrein is Parkmanagement actief, naast inkoopcollectieven en veiligheid wordt er ook een brugfunctie met de gemeente onderhouden. Het secretariaat wordt gevoerd door Parkmanagement.

Het bestuur

Cristian Slegers

Voorzitter

Erwin Sijmkens

Penningmeester

Erwin Simons

Bestuurslid