AED Solutions

AED Solutions is een succesvol en innovatief bedrijf dat  uitgegroeid  is tot een van de marktleiders in Nederland en België op het gebied van AED’s.

Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan het leveren en onderhoud van AED’s, blus- en EHBO middelen en het verzorgen van veiligheidsopleidingen.

AED Solutions streeft naar een hartveilige en adequate hulpverlenende werk- en leefomgeving en wil de overlevingskans na een plotselinge hartstilstand wereldwijd verbeteren. 

Hierdoor vergroten wij veilig wonen en werken, beperken risico’s en zorgen dat mensen precies weten wat ze moeten doen bij ongevallen met de juiste hulpmiddelen.

Dit doen we inmiddels al bijna 15 jaar met veel succes voor grote organisaties als Schiphol, de Nationale Politie tot aan de lokale voetbalclub bij u in het dorp.

Door een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met de Stichting Parkmanagement Weert willen we u als bedrijf de kans geven om ook uw organisatie hartveilig te maken.

We bieden u een aantrekkelijke aanbieding voor aanschaf van AED’s en toebehoren.

Wilt u meer informatie over deze collectieve regeling dan kunt u hiervoor terecht bij de parkmanagers of direct bij AED Solutions via info@aedsolutions.eu of 0495-563445.