Skip to content

MKB Datalab miniMasters: Data, en wat nu?

Kunnen we omzetcijfers, product data en ‘weer’ met elkaar koppelen zodat we efficiënter de bevoorrading en de inzet van het personeel kunnen (in)plannen? Hoe houdt u deze informatie actueel en hoe zet u deze om in adequate leads en verkopen?

Gratis

Webinar ‘Duurzaam ondernemen in praktijk?’

Spreker – Leen Zevenbergen Ondernemer, SDG Ambassador, TEDx spreker en Auteur Doen is beter dan denken en alleen passie gedreven werken levert echte resultaten. Leen Zevenbergen vertelt vanuit zijn dertig […]

Online vragenuurtje Energie Makelaar

Wat voor vragen heb je over energie? Meld je aan voor het online vragenuurtje en stel vrijblijvend je vragen. De samenwerking tussen Parkmanagement Weert en Energie Makelaar zorgt voor collectieve inkoop van energie waar ondernemers direct van profiteren.

Gratis

Huurrecht en de gevolgen van de coronacrisis

Aben & Slag praat je bij over de gevolgen van het coronavirus en haar overheidsmaatregelen op een huurovereenkomst. In dit webinar, gepresenteerd door Richard de Hoop, zullen Deborah Reijnhart en Ton Hendriks je informeren over de huidige stand van zaken.

Gratis

Informatiebijeenkomst Transitievisie Warmte voor inwoners Weert

Weert zet de komende jaren allerlei stappen om op termijn over te gaan van traditionele energiebronnen naar duurzame energiebronnen. De energietransitie is echter voor veel inwoners nog een onderwerp waarbij men zich afvraagt: “Waar moet ik beginnen? Wat gaat de gemeente doen?”.

Gratis