Eindelijk oplossing voor verplaatsen gevaarlijke bushalte aan de Kempenweg kanaalzijde – (bedrijventerrein De Kempen)
Ondernemers in het zonnetje tijdens herfstachtige zomerborrel
Wegafsluitingen in en rondom centrum en Eindhovenseweg vanwege Stadstriathlon 8-6 en 9-6

Inkoopvoordeel

Wat levert het op? Een vraag die je als ondernemer zult stellen. Het antwoord is simpel: directe financiële voordelen door scherpe inkoopcollectieven. Bijvoorbeeld op gebied van afvalverwerking, groenvoorziening of inkoop van glasvezel / telefonie.

Parkmanagement zorgt samen met haar keyholders en partners dat ondernemers direct profiteren van inkoopvoordelen van aanbieders.

Voor ondernemers bieden we unieke voordelen!

Parkmanagement Weert is ontstaan vanuit de behoefte van ondernemers/bedrijvenverenigingen om te ondersteunen in de breedste zin. Hierbij hanteren we 5 keypoints waar we ons op richten. Vanuit de keypoints organiseren we projecten die (direct) voordeel voor ondernemers opleveren.  Samenwerkingen, het delen van kennis en ervaring én het gebruik maken van instanties en organisaties. o.a. op het gebied van arbeidsmarkt, kwaliteit & veiligheid, duurzaamheid, inkoopcollectieven en (kennis)bijeenkomsten. Deze projecten leveren kennis, constructieve samenwerkingen en synergievoordelen op.

Huisjes bij de Biesterbrug

Verbeter de bedrijventerreinen

Hoe kan het beter op een van de Weerter bedrijventerreinen? Wat valt je op? Heb je ideeën of suggesties? Ondernemers, bedrijvenverenigingen en bedrijventerreinen, werken samen met Parkmanagement Weert aan een optimaal ondernemersklimaat en hoogwaardige bedrijventerreinen. Sinds 2013 hebben al de bedrijventerreinen in Weert het zogenaamde KVO keurmerk. Dit is een unicum in Nederland!

Voor ondernemers is Parkmanagement het aanspreekpunt als het gaat om meldingen, klachten en/of suggesties van en voor de bedrijventerreinen. We zorgen dat hier iets mee gedaan wordt!

Ondernemersstad Weert

De gemeente Weert, de Poort van Limburg, heeft een strategische ligging, tussen Duitsland, België en op de kruising van Brabant en Limburg. De middelgrote stad kenmerkt zich door regionale, nationale en internationale industrie, stevige agrarische bedrijven, bedrijven gericht op innovatie en in toenemende mate de vestiging van zakelijke dienstverleners. Ook hoogwaardige maakindustrie en logistieke bedrijven weten de weg naar onze ondernemersstad te vinden. Vele bedrijven zijn reeds decennia in Weert gevestigd. Zij onderstrepen hiermee het gunstige ondernemersklimaat van de stad.

Weert is uitstekend bereikbaar over weg, water, spoor én door de lucht: de nabij gelegen luchthavens van Budel en Eindhoven bevinden zich op slechts enkele kilometers.

Ruimte én kansen voor succesvol ondernemen in Weert!

Directe melding bij gemeente Weert over openbare ruimte

Heeft u gezien dat iets kapot is in de openbare ruimte? Of heeft u ergens overlast van? Meld het ons, zodat we er iets aan kunnen doen. Voor spoedeisende klachten zoals geluidsoverlast of stankoverlast kunt u het beste de milieuklachtentelefoon bellen. Telefoonnummer: (0495) 57 50 00. Dit nummer is ook buiten kantooruren bereikbaar.

Wat u bijvoorbeeld kunt melden: gedumpt afval, kapotte duobak, overlast ongedierte, omgewaaide bomen, verstopte put, parkeeroverlast, kapot wegdek, defecte verkeerslichten.

Over ons

Parkmanagement Weert is de ACTIEVE schakel tussen het bedrijfsleven, de Gemeente Weert, de overheid en de ondernemers onderling. We faciliteren, ontzorgen, adviseren, informeren en voeren hele praktische zaken uit voor ondernemers. Ondernemers, bedrijventerreinen en -verenigingen werken samen met Parkmanagement Weert aan een optimaal ondernemersklimaat en hoogwaardige bedrijventerreinen.

Onze stakeholders

De Stakeholders van Parkmanagement Weert zijn de aangesloten leden (ondernemers en bedrijvenverenigingen), de Gemeente Weert, potentiele nieuwvestigers en organisaties/bedrijven die kunnen bijdragen aan het vestigingsklimaat en aan het faciliteren van ondernemerschap.